Tjänster


Service

Teknik, mekaniskt som elektroniskt, är fantastiskt… …så länge det fungerar.
Vi förstår att din säkerhet finns där för att förmedla trygghet och när det inte fungerar blir det lätt panik. Därför har vi en väl uppbyggd serviceorganisation med skickliga servicetekniker som står standby för att hjälpa Er dygnet runt. Våra tekniker kommer från olika bakgrunder och inom företaget har vi såpass bred kompetens så vi klarar av att felsöka och utföra service på de flesta fabrikaten på marknaden. Vårt breda kontaktnät gör att vi också kan skaffa oss kompetens på produkter som är mindre vanliga.

Vår jour står till förfogande för ALLA dygnet runt, även om vi naturligtvis prioriterar dig som är avtalskund.

Installation

Många av produkterna i vårt sortiment kräver specialkompetens och bör inte installeras av annan än en certifierad fackman. Vi utför fackmannamässiga installationer och driftsättningar på samtliga produkter i vårt sortiment. Våra medarbetare är certifierade och godkända installatörer på de flesta produkter som kräver detta och vi utbildar oss kontinuerligt för att hänga med i branschens utveckling.

Vårt kvalitetsledningssystem bygger på ISO 9001 vilket innebär att vår installationsverksamhet grundar sig i väl inarbetade rutiner ända från idé till färdig installation, vi dokumenterar och överlämnar en fungerande produkt. Vi ser varje installation som början på ett långt och troget samarbete.

Nyckelhantering

Har du ett låssystem men inte möjlighet att hantera nyckelutlåning själv? Vi gör det åt dig. Vårt system håller reda på vem som lånat nyckeln och när den inte används hänger den i vårt låsta och larmade säkerhetsskåp.

Materialleverans

Du kan välja att enbart köpa produkter av oss. Hämta själv i butiken/lagret eller få det direkt levererat till av dig angiven adress.

Projektering

Vi utför projekteringar av allt från små installationer till stora entreprenader, våra kunniga medarbetare vet precis vad som behövs för att få till en bra säkerhetslösning. Vi har även två behöriga ingenjörer på inbrottslarm som får projektera anläggningar upp till larmklass 4.

Avtalsservice

Avtalservice innebär att vi intervallservar din anläggning. Både elektronik och mekanik behöver underhåll och genom en avtalservice sköter vi den biten åt er.

Hosting/Molntjänst

Det finns många fördelar med att låta oss koppla upp ditt system till oss. För att nämna några; Automatisk backup, administration genom våra duktiga medarbetare samt dygnet runt övervakning.

Konsultation

Du kan anlita våra duktiga medarbetare för konsultation. Har du en fråga om en produkt eller kanske funderar på att göra en större upphandling men inte riktigt vet vad du behöver, hör av dig så hjälper vi dig.

Vi är anslutna till SLR (Sveriges Lås och Säkerhetsleverantörers Riksförbund) vilket bland annat innebär att vi har god hantverksskicklighet samt speciellt krav på skydd av lokaler och förvaring av kunddokumentation etc.

Mats


Projektledning

Vi har utbildade och erfarna projektledare som jobbat med både små och stora projekt. Antingen behöver du bara anlita oss som projektledare eller så köper du tjänsten i samband med en installation.

Nyckeltillverkning

I låsverkstan kan vi tillverka alla slags nycklar. Vi är certifierad servicestation för de stora leverantörerna och tillverkar även specialnycklar till t.ex. bil, båt, motorcykel etc.

Öppningar

En borttappad nyckel är inga problem för oss. Vi kan öppna det mesta, vanliga ytterdörrar, bildörrar, säkerhetsskåp, kassaskåp och allt detta på ett certifierat sätt så säkerhetsklassen är den samma när vi lämnar.

Tillfällig larm

Har du en yta eller lokal som tillfälligt är i behov av larm? Vi har alltid en larmväska ledig för dig och alltid efter just dina behov. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Fjärrsupport

De flesta elektroniska system har idag stöd för fjärrstyrning. Det enda man behöver är en uppkoppling och att aktivera fjärrsupport sedan kan vi på ett krypterat och säkert sätt utföra distans service på din anläggning.

Larmförmedling

Vi kan via våra samarbetspartners idag erbjuda en otroligt förmånlig larmförmedling där vi övervakar och kontrollerar din uppkoppling till en certifierad larmcentral.

Butiken/Kontoret

Har du frågor eller vill veta mer om våra produkter eller tjänster?
Tveka inte att komma in till oss och prata med våra duktiga medarbetare.

Butiken är alltid bemannad med två duktiga låssmeder och utöver dem så finns nästan alltid vår låsmästare eller någon av våra projektledare, arbetsledare eller tekniker på plats och kan besvara dina frågor eller funderingar.